Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin e pakëndshëm por qesharak në një dasmë
Videoja, tregon momentin kur dhëndri dhe nusja shijojnë tortën e dasmës, duke i dhënë njëri-tjetrit nga një copë

I nervozuar nga gjesti i nuses, e cila bën shaka me të duke mos ia dhënë copën e tortës, dhëndri nuk e duron nusen dhe nervozohet fort

Kjo video do t’ju bëjë të qeshni me lot. Shikojeni: