Po vlojnë gjërat brenda estradës muzikore kosovare. Përherë ka diçka befasuese, që shpesh shndërrohet në temë e diskutim të gjatë, shkruan “Kosovarja

Buja e fejesave, martesave e ndarjeve është tejkaluar disa herë nga debati i gjatë i Motrave Mustafa me këngëtaren Shyhrete Behluli, që ka për bazë përvetësimin e idesë së temës së videoklipit dhe këngës për nënën

Publiku si gjithmonë ka mendimet e veta, ndonëse duket një farë përkrahje më masive për Motrat Mustafa

Në anën tjetër, yje të tjerë të muzikës po rijnë larg këtij diskutimi, duke mos dashur të përfshihen fare, shkruan “Kosovarja

Sigurisht, shumë larg po rri edhe Shkurte Fejza, e cila u përmend edhe nga Sahide Mustafa, e cila tha se tani po e kupton Shkurten se përse nuk flet me Shyhreten./Kosovarja