Reperi i njohur Majk dhe ish e dashura e tij Majlinda Zeka, ka kohë që jetojnë ndaras

Por, është Roani djali i tyre, ai i cili do t’i mbajë të lidhur gjithmonë, shkruan “Kosovarja

Kujtojmë kohën kur Majku e akuzonte Majlindën se po e mban larg djalin e tij dhe se nuk e lë të takohet me të

Ndërsa Majlinda përgjigjej, se si fare nuk kujdeset ai për Roanin

Sidoqoftë, akuzat ndaj njëri tjetrit , le të mbesin të kaluarën

E rëndësishmja që Majku tanimë është shpeshë me djalin , tek poston dhe jo rrallë foto bashkë me të

Sa njëri, sa tjetri shfaqin momente të këndshme me djalin e tyre që e duan shumë, po me cilin kënaqet më shumë Roani

Janë imazhet e tyre që paraqesin momente të bukura që ata kalojnë bashkë me djalin./Kosovarja