Receta për dobësim me vetëm tre përbërës ka nxitur një “eufori” globale, posaçërisht për shkak që janë më të shumtë ata të cilët e kanë provuar dhe kanë vetëm fjalë miradije për këtë kombinim të shkëlqyeshëm

PËRBËRËSIT:

çaj i gjelbër
kanellë
fletë dafine

PËRGATITJA:

Vloni 800 ml ujë, hiqeni nga zjarri, shtoni 1 shkop kanelle, 3 fletë dafine dhe një lugë supe plot me çaj të gjelbër
Mbulojeni dhe lëreni 15 minuta të qëndrojë, pastaj kullojeni

PËRDORIMI:

Kur është fjala për metabolizmin është me rëndësi të dini që koha më e mirë për shpejtimin e tij është herët në mëngjes, menjëherë pasi të zgjoheni

Pra, pini gotën e parë të këtij çaji në stomak të thatë

Gotën tjetër mund ta pini menjëherë pas kafjallit, ndërkaq të tretën drejtpërdrejtë para rënies në gjumë

Me tri gota çaj në ditë dukshëm do të dobësoheni, posaçërisht në pikat kritike të trupit, si p.sh stomakut kofshëve dhe vitheve, ndërkaq rezultatet e para do t’i vëreni pas 7 ditësh

Ata të cilët e kanë provuar këtë çaj thonë që pas javës së parë kanë humbur mesatarisht 8 centimetra në bel