Hana
7784 Articles0 Comments

4 truke të thjeshtë për të tretur shpejt ushqimin

Tretja është një nga gjërat më të rëndësishme për të pasur një shëndet të mirë. Por jo gjithmonë e arrijmë këtë gjë, qoftë për shkak të një ushqimi që kemi ngrënë apo nga ndonjë shkaktar tjetër i jashtëm. Nëse gjendeni…

10 këshilla për të paketuar dhe transportuar drekën

Çanta juaj mban akoma erë nga supa që iu është derdhur dje ndërsa kishit marrë me vete ushqimin në punë, ndërsa makaronat janë derdhur në çantën tuaj! Ndodh shpesh që të mos e paketojmë siç duhet ushqimin, por këshillat e…

Ja çfarë nuk duhet të ruani në frigorifer

Është e vërtetë se shumë produkte ushqimore duhet të ruhen në frigorifer, për të ruajtur integritetin dhe për t’i bërë ata të zgjasin më gjatë, por ju duhet të dini se jo të gjitha mbahen në frigorifer, pasi ata humbasin…

Pemë apo Perime? (KUIZ)

A mund t’i identifikoni se cilat nga këto produkte janë pemë dhe cilat perime? Sipas botanistëve, fruti zhvillohet nga lulet. Gjithashtu, kjo është pjesë që përmban vetë fara e frutit. Lloje të tjera të bimëve konsiderohen perime. Ato përfshijnë kërcellin,…