Adelina Tahiri vazhdon të jetë mjaft aktive në rrjetet sociale

Pas lindjes së djalit ajo po vazhdon të jetë në formë dhe me dukje mjaft tërheqëse

Padyshim se këngëtarja njihet si një prej vajzave me veshjet më të shtrenjta, e që vërehet edhe në fotografinë e fundit

Adelina po vazhdon t’i shijojë udhëtimet pranë bashkëshortit dhe njëkohësisht po viziton vende të ndryshme evropiane