Këngëtarja Adelina Tahiri ka pozuar pa makijazh

Në rrjetin e saj social ‘Instagram‘, ajo e ka ndarë imazhin me ndjekësit dhe fansat e saj

Adelines, siç duket iu kanë thelluar operacionet plastike edhe pse fytyra e saj po duket e pastër asaj po i dallohen shumë ndërhyrjet

Këngëtarja, ka marrë komente nga ndjekësit disa e lëvduan disa kishin kritika ndaj saj

Foton mund ta shihni më poshtë