Marrëdhënia mes motrave Ismaili dhe babait të tyre Rexhepit është përmirësuar. Takohen, rrijnë

Ato, për vite nuk kanë pasur kontakt me të atin, por tani marrëdhënia mes tyre është shumë korrekte shkruan “Kosovarja

Siç kuptojmë, babai i këngëtareve të njohura ka një lidhja shumë speciale me nipin e tij, të birin e vajzës së madhe Adelinës, shkruan “Kosovarja

Adelina Ismaili po vazhdon të qëndroj në Kosovë. Ajo, tashmë është tërhequr nga seriali “O sa mirë”./Kosovarja