Misioni juaj është të hani diçka të lehtë, të shpejtë dhe ushqyese që do t’ju japë energjinë e nevojshme

Ndaj ne do t’ju rendisim katër ushqimet që nuk duhen ngrënë në drekë:

Makaronat
Hamburgeri dhe patatet e skuqura
Një sanduiç i përgatitur nga dyqanet e fast food-eve
Torta e ditëlindjes së kolegut tuaj

Brumërat dhe ëmbëlsirat janë padiskutim ushqimet që ne nuk do t’i refuzonim kurrë, por duhet bërë për aq kohë sa ndikojnë negativisht në shëndetin tonë.
Edhe nëse ndodh të tundoheni, këshillohet ti konsumoni në sasi minimale

Një sanduiç apo hamburger shoqëruar me patate të skuqura është “mëkati” më i madh i një vakti. Mund t’i zëvendësoni ato, me ushqime të shëndetshme dhe bio si sallatat dhe supërat me perime. Trupi juaj do t’ju falenderojë!