2 Ton është ndër reperët më të ndjekur dhe më të njohur në vend

Është ky zë të cilin shumë gjenarata të tërë i dëgjojnë me plot ëndje dhe dëshirë këngët e tij, shkruan Kosovarja

Tashmë e disa vite i ka dhuruar tregut muzikor hite e perfomanca të veçanta, dhe vazhdon me po të njëjtin ritëm edhe tani

Për 2 tonin thuajse është folur gjithnjë për anën profesionale, por asnjëherë për jetën private dhe familjen e tij

Ndonëse kërkesat për prezantime të tilla nuk janë ndalur asnjëherë, por nga ai kurrë nuk ka pasur ndonjë alarm sa i përket familjes

Por, këto ditë sikurse ka vendosur që këtë dëshirë të iu plotësojë fansave të tij, dhe ti zbulojë dalë nga dalë fytyrat e anëtarëve të tij

Pikërisht, është babai më të cilën ai sot vendosi të na prezantojë, dhe sikur ka dashur që të tregojë se ka ngjashmëri të madhe me të

Sigurt, po mendoni edhe ju kështu, apo? /Kosovarja