Do keni një ndarje të papritur sot’, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Bëhet fjalë për shenjën e Peshores. Sipas astrologes Meri Shehu kjo shenjë do të ketë…

Lexo më shumë
Troftë me arra

Një vakt i shëndetshëm për të gjithë familjen. Qepën grijeni imët dhe skuqeni me vaj…

Lexo më shumë
Lexo më shumë