Doni që ta mbani zemrën dhe sistemin kardiovaskular të shëndosh për vitet në vazhdim?

Atëherë duhet të shmangni disa ushqime për të arritur qëllimin.

Nisni që nga mishrat dhe produktet e ëmbla. Ato zëvendësoni me ushqime të shëndetshme, për gjithë trupin, e në veçanti për zemrën, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë keni një listë, të ushqimeve që duhet evituar:
1. Ushqimet e shpejta.
2. Mishin e përpunuar dhe të pjekur.
3. Ushqimet e fërguara.
4. Bonbonet.

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

5. Pijet e ëmbëlsuara.
6. Drithërat e ëmbla.
7. Biskotat dhe pastat.
8. Margarinën.
9. Pijet dijetare.

——–

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak

Komento ose bëj një pyetje

komente