Së pari ju uroj festat e fundvitit dhe shpresoj të keni kaluar pushime të bukura!

Viti që kaluam, për mua personalisht ishte një “vit i shijshëm”, me plot suksese dhe fjalë të mira, të gjitha falë jush, dhe jemi të lumtur që kemi fituar besimin dhe pëlqimin tuaj që na shtynë të punojmë dhe më shumë.

Duke menduar se si të ju ndihmoj me disa përzgjedhje të ëmbëlsirave më të shijshme, unë gjatë kësaj fundjave vendosa që të bëj një listë të recetave më të pëlqyera gjatë vitit 2016, të cilën në fillim e parashikoja se do të përgatisja shpejtë, mirëpo isha duke gabuar pasi që nuk ishte edhe aq e thjeshtë, pasi që të largoni nga lista top receta të shijshme dyshoja se si të ja vendosja titullin këtij artikulli “TOP 10 apo TOP 100 RECETAT”…

Edhe pse gjatë tërë kësaj vështirësie, unë kam përgatitur një listë me top 20 recetat më të shijshme, më të pëlqyera dhe kërkuara nga të apasionuarit e Kuzhinë Shqiptare.

Të gjitha këto ëmbëlsirave do të ju propozoja t’i përgatisni dhe të shpërndani me familjarët apo miqtë tuaj të dashur.

Mëso se si të përgatini këto receta dhe bëni që viti 2017 të jetë “viti më i shijshëm i jetës tuaj”.

1. Katrorë rafaelo

2. Ëmbëlsirë e ngrirë 

3. Ëmbëlsirë Qumështor

4. Torta Japoneze

5. Tortë me kokos

6. Tortë me puding

7.  Ëmbëlsirë Ravani

8. Karamel bajadera

9. Bombica

10. Muffins me vanilje