Delimano

Receta është etiketuar si: "Receta për Krishtlindje dhe Vitin e Ri"

Kumbulla të thata me proshutë

Kumbulla të thata me proshutë

Shërbehet për: 4 persona

Koha: 35 min

Kumbullat e thata mund t’i perdorim per te pregatitur shume pjata, jo detyrimisht te embla. Ky frut shoqerohet ne menyre te shkelqyer me mishin dhe me disa lloje djathrash. Ne receten e meposhtme po iu [...]

Lexo receten