Topëza të shijëshme

Topëza të shijëshme

Përbërësit

4 banane
2 biskota petitbor
Për ta lyer
çokollatë
kokos
lajthia

Topëza të shijëshme

Hapat

1

Bananet i shtypim, biskotat i vendosim në blendar pastaj i përziejmë më bananet.

2

Do ta përfitojmë një glazurë që nuk ngjitet në duar, nga glazura formojmë topëza të cilat i rëndisim në plastika me figura dhe për 20 minuta e vendosim në frigorifer për grirje.

3

Çokollatën e shkrini, topëzat i zhytëni në çokollatë pastaj në kokos.

4

Ju bëftë mirë!

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje