Supë me kërpudha

Supë me kërpudha

Supë me kërpudha

Hapat

1

Të gjithë përbërësit zihen së bashku, përveç vezës dhe jogurtit që përzihen së bashku dhe shtohen pas 15 minutave.

2

Të gjitha këto së bashku zihen për 20 deri në 30 minuta

Komento ose bëj një pyetje