Smoothie me shije karote

Smoothie me shije karote

Përbërësit

1 banane e grire
1 gote karrota
2/3 gota qumësht
1/2 gota jogurt
1 luge te gjelles vanilje
2 luge te gjelles sheqer
1/4 luge te gjelles kanellë
kokos
karrota nerende

Smoothie me shije karote

Hapat

1

Përveç kokosit dhe karotës nerendë të gjithë përbërësit e tjerë i vendosim në blendar për grirje.

2

Smoothien e përgatitur e derdhim në një gotë të xhamit, përmbi ia derdhim kokosin dhe karotën nerende.

3

Ju bëftë mirë!

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje