Smoothie e gjelbër

Smoothie e gjelbër

Përbërësit

1 avokado
1 banane
1 gotë boronicë
1 tranguj
një tubë spinaq
kanellë
1 lugë të gjellës mjalte

Smoothie e gjelbër

Hapat

1

Të gjithë përbërësit me rend i vendosni në blendar.

2

Kjo pije do iu ndihmojë në ngritje të magneziumit, metabolizmës, ngopjës, pastrim të lukthit dhe të ndiheni energjik gjatë ditës.

3

Ju bëftë mirë!

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje