Shurup trëndafili

Shurup trëndafili

Përbërësit

10 Petale të trëndafilave
1L ujë
1 limontos

Shurup trëndafili

Hapat

1

Shurupi i trandafilave ësht pije freskuese me shije dhe aromë të veqantë.

2

Petalet e trandafilit lahen dhe futen në një kavanoz me ujë ku është tretur limontosi.

3

Pas 4 – 5 dite, uji i ngjyrosur kullohet nga petalet dhe ruhet në shishe ose kavanoz në frigorifer.

4

Shurupi është i gatshëm për pije atëherë kur ujit me sheqer (shërbetit) ia shtojmë një sasi nga shurupi i trëndafilave.

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje