Kungull dhe fara të pjekura në furrë

Kungull dhe fara të pjekura në furrë

Përbërësit

1 kunguj
sheqer
kripë

Kungull dhe fara të pjekura në furrë

Hapat

1

Zgjedhim një kungull të mirë, pastaj lajme kungullin me uje të bollshëm nga jashtë

2

E ndajmë përgjysmë duke përdorur një thikë të mprehtë dhe me ndihmën e luges gërryejme farat nga brenda

3

Pastaj e ndajmë në cope në madhësin që dëshirojme, i rendisim copët në tavë vendosim pak sheqer mbi to dhe i fusim në furrë derisa të piqen ato diku afër gjysmë ore në temperatur 250 grade.

4

Farat të cilat i kemi nxjerrë nga kungulli mund t’i pjekim, së pari i shpëlajme me uje të bollshëm duke u larguar te gjitha papastertitë

5

U shtojmë pak kripë i vendosim në tavë dhe i fusim në furre në temp. 250 grade, janë shumë të shijshme dhe të shëndetshme poashtu.

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje