Gurabija

Gurabija

Përbërësit

1 margarinë
1 gote sheqer
1 gote kos
2 vezë
1 pluhur paste(pecive)
1 sodë bikarbone
700 gr miell

Gurabija

Hapat

1

Puteri ose margarini , shkrihet vetëm pak ,pastaj tundet me sheqer dhe i shtohen kosi , vezët, soda,peciva dhe mielli.

2

Brumi duhet të jetë mesatarisht i butë, pastaj ndahët në toptha të cilat rreshtohen në tepsi të lyer me yndyrë. Tepsia futet në furrë të nxehtë dhe lihet për 40 – 50min.

3

në temperaturë prej 200 C. Gurabijat qëndrojnë të freskëta disa ditë, dhe për këtë arsye janë përgaditur shum shpesh për piknik ose udhtime të gjata.

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje