Antipastë me sallam, ullinj dhe mocarela

Antipastë me sallam, ullinj dhe mocarela

Përbërësit

250 gr ullinjë
250 gr djathë mocarela
250gr sallame i tharë
shkopinjë për antipasta

Antipastë me sallam, ullinj dhe mocarela

Hapat

1

Marim shkopinjët, se pari në shkop e vendosim kokrrën e ullirit

2

Pastaj nga të dyja anët e vendosim sallamin e terur, dhe në fundë në vargë, vendosim kubën e mocarelles.

3

Shumë e thjeshtë në përgaditje dhe e lehtë për tu ngrënë

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje