Antipaste me salçiçe dhe spec të kuq

Antipaste me salçiçe dhe spec të kuq

Antipaste me salçiçe dhe spec të kuq

Hapat

1

Mjafton të piqni paraprakisht specat, t’i pastroni nga lëkura dhe t’i bëni gati për vendosjen në pjatë.

2

Përdorni argjinare të konservuar në mënyrë që të mos iu shkojë e gjithë koha duke i pastruar e gatuar për një pjatë kaq të thjeshtë.

3

Piqni salsiçet Hako, pritini në copa dhe të gjithë përbërësit, vendosini në një kunj dhëmbësh apo, nëse doni t’i bëni më të mëdha, në drunjtë që përdoren për shishqebap.