Akullore me shalqin

Akullore me shalqin

Përbërësit

3,5 gota shalqin
6 luge te gjelles mjalte
1 luge te gjelles lëng limoni
1/2 gota jogurt
6 Kivi
1 luge te gjelles çokollatë copeza

Akullore me shalqin

Hapat

1

Shalqinin dhe lëngun e limonit e vendosni në blendar, pastaj glazurën e derdhni në tasa të ngrirjës për akullore dhe e vendosni në frigorifer për ngrirje.

2

3 lugë të gjellës mjaltë dhe kivin e vendosni në blendar, ndërsa jogurtin e tundëni me pjesën e mbetur të mjaltës.

3

Copat e akullorës me shalqin dhe kivi ia derdhni jogurtit të përgatitur dhe prap i vendosni për ngrirje.

4

Ju bëftë mirë!

Për më shumë, shkarko aplikacionin:

Komento ose bëj një pyetje