Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Vkontakte

Omlet i gjelbërt

Nje variacion i omletit te zakonshem. I shijshem dhe shendetshem. Ju befte mire. Bonus: Video
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Vkontakte

Tortë bingo

Nje embelsire qe eshte  po aq  e deshiruar sa nje bingo e vertete. Ne dukje duket...
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Vkontakte

Shampite

Nje embelsire  klasike shume e hershme te cilen qysh si femije e kam dashur shume.
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Vkontakte

Role me ananas

Role me ananas, nje torte jashtezakonisht e shijshme. Provojeni.
Faqja 2 nga 42123...102030...Fundi »
Na ndiqni në Facebook për të lexuar recetat e fundit!