Sipas Gregg Braden, autor i “Teoria e kancerit”, emocionet tona janë në gjendje të ndryshojnë ADN-në dhe të trajtojnë sëmundje të ndryshme, duke përfshirë edhe kancerin.

Ai pohon se kanceri nuk është vetëm një problem fizik, por edhe një çështje emocionale dhe shpirtërore. Braden beson se ne kemi aftësinë për të kuruar kancerin vetëm për 3 minuta duke ndryshuar mënyrën tonë të të menduarit. Kjo teori u botua në revistën “Natyra” në vitin 1996.

Studime të shumta kanë treguar se mendimet dhe emocionet tona janë jashtëzakonisht të rëndësishme në fushën elektromagnetike, dhe valët e tyre mund të arrijë deri 1 metër para nesh.

Shkencëtarët thonë se njerëzit në të ardhmen do të jenë në gjendje për të prodhuar energji, duke shprehur mendimet e tyre. Kur ju të zotëroni këtë teknikë, ju mund të përdorni emocionet tuaja për të kuruar sëmundjet.

Kjo u shpjegua me një produkt audio-vizual, të regjistruar në një spital në Kinë. Shkencëtarët arritën të tkurrin një tumor kancerogjen me 2.5 herë, vetëm për 3 minuta! Në fund, një skanim me ultratinguj e ka konfirmuar këtë proces.

Ne mund të krijojmë një fushë të fuqishme elektromagnetike, duke mësuar se si të kontrollojmë emocionet tona. Në këtë mënyrë, ne mund të kontrollojmë çdo gjë brenda dhe përreth nesh.

Konsiderohet se emocionet dhe ndjenjat tona janë pasqyrë e shpirtit, duke treguar gjithçka që të mbajë brenda. Është shumë e rëndësishme që të jeni shumë të kujdesshëm, për ato që mendoni dhe shprehni, sepse ADN-ja përthith çdo gjë.

Në qoftë se ne duam të përjetojmë disa ndryshime, ADN-ja jonë duhet të ndryshojë.

Pra, sigurohuni që të qëndroni sa më larg nga mendimet dhe emocionet negative, dhe përpiquni të mendoni pozitivisht sa më shumë të jetë e mundur, sepse mendimet dhe emocionet pozitive mund të kurojnë çdo gjendje apo sëmundje!

Komento ose bëj një pyetje

komente