kuzhina e gjyshes

Gjyshja shqiptare eshte personi me me vlere. Ajo eshte kujdesur gjithmone per ne prandaj meriton respektin maksimal. Nje nga trashegimit qe ajo percjell tek ne eshte edhe kuzhina speciale e saj.

Kuzhina e gjyshes

Eshte pa asnje dyshim kuzhina me e shijshme, me e shendetshme te cilen e kemi provuar ndonjeher. Perberes kryesor i kesaj kuzhine eshte pervoja dhjetra vjeqare qe sjell perfeksionizmin.

Ne kete seksion ne sjellim receta te veqanta nga gjyshja shqiptare. Kuzhina e gjyshes shqiptare eshte emri i seksionit ne kete faqe. Ajo cka e ben te veqante kete seksion eshte se te gjitha recetat pergatiten nga gjyshet dhe shpjegohen po nga to. Videot jane perfundur, jane duke u bere editimet e fundit dhe brenda pak ditesh do te lansohen.

Ju faleminderit per durimin