A nuk është e mrekullueshme të të rriten flokët për disa centimetra vetëm brenda 30 ditëve?

Një grua ka ndarë një sekret shumë interesant për këtë rezultat për shumë kë edhe befasues dhe të pabesueshëm.

Çfarë ajo ka bërë është se ka përfshirë qepën në regjimin e përditshëm ushqimor, derisa poashtu ka përdorur qepën edhe në një formë tjetër shumë të veçantë.

Ajo ka grirë qepët dhe më pas ka nxjerrë lëngun nga sasia e grirë e qepëve. Ajo më pas këtë lëng e ka vendosur në kokë duke e masazhuar ngadalë për pesë minuta. Më pas, këtë lëng e ka shpërndarë edhe në flokë, nga rrënjët e poshtë, transmeton Klan Kosova.

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Lëreni kështu të qëndrojë për 30 minuta dhe më pas pastroni flokët si zakonisht.

Keni parasysh se meqë qepa ka aromë të rëndë, duhet t’i kushtoni rëndësi dhe kujdes të shtuar pastrimit të flokëve.

Lëreni shkumën e shamponit që e përdorni zakonisht për 5-6 minuta në flokët tua në mënyrë që të largohet aroma e pakëndshme.

Ky tretman preferohet që të bëhet tri herë në javë në mënyrë që të keni rezultate të kënaqshme.

——

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak

Komento ose bëj një pyetje

komente