Na vjen keq që po ju zhgënjejmë, por ju duhet t’a dini se dysheku ku ju po flini çdo natë është vendi perfekt për të krijuar mjedisin e përshtatshëm për grumbullimin e papastërtive dhe bakterieve.

Ndërrimi i çarçafëve nuk është një pastrim rrënjësor për ju dhe djersa, lëngjet e ndryshme të trupit kalojnë nga çarçafët në dyshekun tuaj.

Por sot po iu tregojmë një mënyrë fantastike për të vrarë bakteriet dhe për të pastruar dyshekun tuaj njëherë e mirë.

Besojeni apo jo e vetmja gjë që ju duhet është soda e bukës e cila është ekstremisht e fuqishme për të shkatërruar bakteriet.

o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i o i

Pastrojeni fillimisht dyshekun me një fshesë me korent dhe më pas hidhni sipër sodë bukë.

Kjo mënyrë pastrimi do e dezinfektojë dhe fshesa me korent do të eleminojë pluhurin e mbledhur.

Ju do të shihni sesi soda e bukës nga e bardhë do të kthehet në gri, pasi do të mbledhë të gjithë bakteriet e rrezikshme.

Më pas shtoni disa pika vaj esencial në ujë dhe me ndihmën e një sprajti spërkatni dyshekun, aroma do të jetë e shkëlqyer!/shije

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

KuzhinaShqiptare.com është platformë online për dashamirët e kuzhinës dhe ushqimit të shijshëm. Çdo ditë, stafi jonë ju sjellë receta të reja nga Kuzhina Shqiptare dhe ajo e huaj, receta këto të cilat ju mund t’i përgatitni lehtë në ambientin tuaj shtëpiak